Go Back   Music Banter > Community Center > The Lounge
Register Blogging Search Today's Posts Mark Forums Read
Welcome to Music Banter Forum! Make sure to register - it's free and very quick! You have to register before you can post and participate in our discussions with over 70,000 other registered members. After you create your free account, you will be able to customize many options, you will have the full access to over 1,100,000 posts.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-08-2011, 04:01 AM   #911 (permalink)
s_k
Music Addict
 
s_k's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: The Netherlands
Posts: 2,287
Default

I'd say; Hava a go at some AKG's or Beyers.
But then I don't like the sound of most sennheisers.
AT has some decent headphones but they are pricy for what you get. Same really goes for sennheiser too. I've had some expensive sennheisers throughout the years and I a very, very happy with my 125 dollar AKG 141 now
__________________
Click here to see my collection
s_k is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2011, 10:58 AM   #912 (permalink)
Trve Kvnt
 
Zer0's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Ireland
Posts: 3,497
Default



This popped up all of a sudden, and pops up every time I restart my laptop and changes my background image. Those ****ers are on to me. Has this happened to anyone before and does anyone know a way around this?
__________________
Zer0 is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2011, 11:06 AM   #913 (permalink)
s_k
Music Addict
 
s_k's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: The Netherlands
Posts: 2,287
Default

Haha, I'm going to send you a PM later tonight. They don't want an answer to this on the forum
__________________
Click here to see my collection
s_k is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2011, 06:21 AM   #914 (permalink)
Oh Hai Mark
 
Vanilla's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Up In Space
Posts: 5,913
Default

Hai gais!

I need help.

I'm having trouble installing some games, I have Win7, 1.8Ghz and a 32bit system. So Sims 3 is 2.2Ghz and is running really well but Fallout 3 is 2.4Ghz and I'm wondering if that's just too much. It's installed, and when I go to run it a box comes up saying it couldn't work. There is speculation on the net that it's Windows 7 where you can reinstall your OS, load the latest drivers and get the patch for it. But I have the patch, updated drivers but don't want to redo my OS. Any ideas?
__________________
Quote:
Originally Posted by Pedestrian View Post
3) Every time Vanilla questions her sexuality as the result of a female user's posted picture, drink three fingers.
Trolling. Trolling never changes.
Vanilla is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2011, 06:45 AM   #915 (permalink)
Dat's Der Bunny!
 
MoonlitSunshine's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Ireland
Posts: 1,079
Default

Reinstalling the OS shouldn't really make a difference unless the previous installation didn't work. I had a look around, it seems to be a general problem for Windows 7 rather than just 32-bit, which does narrow down the range of problems somewhat. Have you tried running the game in Vista Compatibility Mode (Properties>Compatibility>Run This program for Vista service pack 2, or whatever it says there) Might also help to run it as admin as sometimes games can be weird about that.

There also seems to be some speculation about Windows 7's "power", and it not being able to run it, which doesn't really make sense to me. However, someone did say that integrated graphics cards would probably fail to be able to run it. Is that the case with your laptop, if you are attempting to play this on a laptop?
__________________
"I found it eventually, at the bottom of a locker in a disused laboratory, with a sign on the door saying "Beware of the Leopard". Ever thought of going into Advertising?"

- Arthur Dent
MoonlitSunshine is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2011, 10:57 AM   #916 (permalink)
Partying on the inside
 
Freebase Dali's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 5,160
Default

Quote:
Originally Posted by Vanilla View Post
Hai gais!

I need help.

I'm having trouble installing some games, I have Win7, 1.8Ghz and a 32bit system. So Sims 3 is 2.2Ghz and is running really well but Fallout 3 is 2.4Ghz and I'm wondering if that's just too much. It's installed, and when I go to run it a box comes up saying it couldn't work. There is speculation on the net that it's Windows 7 where you can reinstall your OS, load the latest drivers and get the patch for it. But I have the patch, updated drivers but don't want to redo my OS. Any ideas?
Fallout 3 is pretty CPU and GPU intensive. Usually, with games like that (FPS type games that rely on a baseline of consistent and heavy processing), if your computer doesn't meet the minimum system requirements, then they basically prevent you from playing it because the game will essentially be unplayable anyway. (Although they should be checking this during instalation) If this is the case, then there's nothing you can do about it, short of upgrading the actual hardware that's causing the limitation.

Just to be thorough, what did the box say, exactly?
Freebase Dali is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2011, 11:12 AM   #917 (permalink)
A.B.N.
 
djchameleon's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: NY baby
Posts: 8,494
Send a message via Skype™ to djchameleon
Default

Quote:
Originally Posted by Freebase Dali View Post

Just to be thorough, what did the box say, exactly?

Fallout 3 PC System Requirements Released - Shacknews.com

That link has the exact requirements for it.




Also, Vanilla you can use this link in the future to see if you can run certain games ahead of time.

I used it to find out if my old laptop could run Sims 3 and it wasn't able to.
Can You Run It?
__________________
Fame, fortune, power, titties. People say these are the most crucial things in life, but you can have a pocket full o' gold and it doesn't mean sh*t if you don't have someone to share that gold with. Seems simple. Yet it's an important lesson to learn. Even lone wolves run in packs sometimes.


Quote:
Originally Posted by RoxyRollah View Post
IMO I don't know jack-**** though so don't listen to me.


djchameleon is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2011, 04:24 PM   #918 (permalink)
Partying on the inside
 
Freebase Dali's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 5,160
Default

I was referring to the error message she got. I was wondering if it was a Windows error message, or something from Fallout.
Freebase Dali is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2011, 08:15 AM   #919 (permalink)
Oh Hai Mark
 
Vanilla's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Up In Space
Posts: 5,913
Default

Quote:
Originally Posted by Freebase Dali View Post
Fallout 3 is pretty CPU and GPU intensive. Usually, with games like that (FPS type games that rely on a baseline of consistent and heavy processing), if your computer doesn't meet the minimum system requirements, then they basically prevent you from playing it because the game will essentially be unplayable anyway. (Although they should be checking this during instalation) If this is the case, then there's nothing you can do about it, short of upgrading the actual hardware that's causing the limitation.

Just to be thorough, what did the box say, exactly?
It definitely said Fallout has stopped working. Erm, I think I'm going to take the game back, as I'm just on a laptop which is already upgraded to its max. Laptops aren't really meant for games.

Thanks hun for the advice. xxx
__________________
Quote:
Originally Posted by Pedestrian View Post
3) Every time Vanilla questions her sexuality as the result of a female user's posted picture, drink three fingers.
Trolling. Trolling never changes.
Vanilla is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2011, 02:45 PM   #920 (permalink)
A.B.N.
 
djchameleon's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: NY baby
Posts: 8,494
Send a message via Skype™ to djchameleon
Default

Quote:
Originally Posted by Vanilla View Post
It definitely said Fallout has stopped working. Erm, I think I'm going to take the game back, as I'm just on a laptop which is already upgraded to its max. Laptops aren't really meant for games.

Thanks hun for the advice. xxx
Laptops aren't meant for games unless you buy a gaming laptop but those are super expensive
__________________
Fame, fortune, power, titties. People say these are the most crucial things in life, but you can have a pocket full o' gold and it doesn't mean sh*t if you don't have someone to share that gold with. Seems simple. Yet it's an important lesson to learn. Even lone wolves run in packs sometimes.


Quote:
Originally Posted by RoxyRollah View Post
IMO I don't know jack-**** though so don't listen to me.


djchameleon is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
camp firefox, chrome sucks d, ctrl alt delete, google = skynet, linux, windows is your problem

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads



2014 Advameg, Inc.

SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.