Music Banter - Conversation Between Scissorman and dankrsta Music Banter

Go Back   Music Banter > Scissorman
Register Blogging Today's Posts
Welcome to Music Banter Forum! Make sure to register - it's free and very quick! You have to register before you can post and participate in our discussions with over 70,000 other registered members. After you create your free account, you will be able to customize many options, you will have the full access to over 1,100,000 posts.

Conversation Between Scissorman and dankrsta
Showing Visitor Messages 1 to 7 of 7
  1. Scissorman
    11-12-2010 11:49 AM - permalink
    Scissorman
    pa, ima nas troji iz bivše Jugoslavije, ko drugi da piše osim nas :D čuo sam te bendove, Laibach čak i slušam s vremena na vreme. Što se naše metal scene tiče, prilično je tužna, ono što sam iskopao da mi je ok to sam i postavio...
  2. dankrsta
    11-12-2010 03:15 AM - permalink
    dankrsta
    Imam dosta predloga, ali mi malo glupo da samo ja pisem. Htela sam da pomenem slovenacke bendove Laibach i Borghesiu. Ima dosta bendova koji su solidni, a bili su relativno popularni, kao Darkwood Dub, Obojeni program itd. Mada bih ja pomenula i one manje poznate, cak i na nasim prostorima, a pravi su dragulji, kao npr. Igra Staklenih Perli. Ne znam da li si ih slusao. Odlicna kombinacija psihodelije i kraut roka.

    Inace ono sto sam stavila tamo ni izbliza ne odredjuje moj muzicki ukus. Mislim, ja generalno volim post-punk, narocito onaj avangardniji. Ali samo par bendova mogu da izadju na crtu, po kvalitetu, onima na svetskoj sceni. Nego, je l' ima nekih zanimljivih underground metal bendova na ovim prostorima? To ti slusas, koliko sam shvatila.
  3. Scissorman
    11-12-2010 02:28 AM - permalink
    Scissorman
    Znam, ali nikako ne znam šta bih stavio novo. Mislim, ja sam to napravio s namerom da pišem o svoj muzici bivše Jugoslavije, uključujući tu i gluposti, ali nekako ne mogu da nateram sebe da ubacim i Željka Joksimovića tamo. Ti, ako imaš neki predlog ubaci ga tamo. Vidim da imaš skoro identičan muzički ukus kao jedna moja drugarica, sudeći po onome što si ostavila u ex Yu temi :D
  4. dankrsta
    11-12-2010 02:20 AM - permalink
    dankrsta
    Pa dobro, bolje kvalitet nego kvantitet. Ja sam uglavnom ovde kasno popodne ili uvece, ali, eto, danas imam slobodno prepodne :). Nego, onoj tvojoj temi o ex-Yu muzici je potreban update.
  5. Scissorman
    11-12-2010 02:08 AM - permalink
    Scissorman
    pa, ja tako dođem i budem neko vreme, a onda ne budem kad me obaveze sa svih strana pritisnu. To je i razlog zašto imam ovako malo postova, već sam više od 2 godine na forumu :D
  6. dankrsta
    11-12-2010 02:05 AM - permalink
    dankrsta
    Da, da dobro si razumeo. Znala sam da ima jos neko iz Srbije, ali nisam mogla da se setim. Nisam te videla odavno na forumu.
  7. Scissorman
    11-12-2010 01:40 AM - permalink
    Scissorman
    Ti si iz Srbije, ako sam dobro razumeo?

© 2003-2024 Advameg, Inc.