Music Banter

Go Back   Music Banter > Artists Corner > Stereo & Production Equipment
Register Blogging Search Today's Posts Mark Forums Read
Welcome to Music Banter Forum! Make sure to register - it's free and very quick! You have to register before you can post and participate in our discussions with over 70,000 other registered members. After you create your free account, you will be able to customize many options, you will have the full access to over 1,100,000 posts.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-14-2014, 12:41 AM   #1 (permalink)
Groupie
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 1
Default Bass Guitar Problems

Ok, so, I Have a regular electric Aria bass guitar which I use on a daily basis with my amp. Just today, I was playing a song - which I finished, I went to play it again, and nothing. No bass sound was being received through my amp.

I took out my lead and reset the amp, tried again - nothing. I took out the lead again, and touched it, the amp made noise (as expected). I then decided that it was most likely a problem with the bass itself. I took off the back panel and looked inside, everything seemed normal.

I then thought perhaps the problem was with the pickups, I tried to take them off also, but couldn't due to the short wires holding them in. So, that is my problem.

Please message if you have any solutions or ideas. Any idea is appreciated I'd like to avoid going to a bass repairer if possible.

Thanks in advance
Attention is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads



2003-2019 Advameg, Inc.

SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.