Music Banter

Go Back   Music Banter > Community Center > Announcements, Suggestions, & Feedback
Register Blogging Search Today's Posts Mark Forums Read
Welcome to Music Banter Forum! Make sure to register - it's free and very quick! You have to register before you can post and participate in our discussions with over 70,000 other registered members. After you create your free account, you will be able to customize many options, you will have the full access to over 1,100,000 posts.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-24-2010, 12:59 PM   #1 (permalink)
Model Worker
 
Gavin B.'s Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 1,238
Default Help! Problem With You Tube Embedding

I haven't been able to get any YouTube embeds to show up on my posts for about two weeks now. After 3 years of working perfectly my YouTube embeds just show a blank white box when I posted them instead of the YouTube player with the video on it.

Jackhammer pm'd me this set of instructions:
Quote:
Your vids are not working agin but there is a very simple way around this.

Use the youtube tags in advanced reply. Copy and paste the url in address bar between the tags and then just delete everything from www up to and including the = sign. We only need the few letters/ numbers after that sign in order for it to play.
I've tried abbreviating the embed code as Jackhammer suggested but it doesn't work either. Maybe I'm misundertanding his instructions. Here's an imbed code from YouTube:
===============================
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/rCROrQsnaNU?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/rCROrQsnaNU?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
================================

From Jackhammer's instructions I'm not exactly sure exactly what code should be deleted and which should remain. If someone is knowledgable on this abbreviated YouTube code, maybe they could show me the abbreviated code that should appear in the YouTube brackets below:



That way I can test the code to see if it will work when I post it from my computer. I hope someone can help me with this issue because my music blog has come to a grinding halt for the past couple of weeks because of this embedding problem.

Thanks, GA\/IN B
Gavin B. is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2010, 01:02 PM   #2 (permalink)
Atchin' Akai
 
right-track's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Unamerica
Posts: 8,696
Default

You're over doing it.
On youtube site, click on share, then copy the code from the right of the '=' sign.

Then wrap the YOUTUBE brackets by clicking the icon (in Go Advanced) here on MB and paste code between them.
right-track is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2010, 01:03 PM   #3 (permalink)
The Sexual Intellectual
 
Urban Hat€monger ?'s Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Somewhere cooler than you
Posts: 18,449
Default

Youtube embedding isn't working on the forum properly at the moment, and until admin let us know what's happening it looks like it'll be that way for the foreseeable future.

As for the code between the youtube tags you want all the numbers and letters between the '=' and the '&' in the web address, not the embedded code.
__________________



Urb's RYM Stuff

Most people sell their soul to the devil, but the devil sells his soul to Nick Cave.
Urban Hat€monger ? is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2010, 01:07 PM   #4 (permalink)
Atchin' Akai
 
right-track's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Unamerica
Posts: 8,696
Default

Or do it manually by typing the brackets and inserting the code.
Quote my post to see how.

right-track is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2010, 01:09 PM   #5 (permalink)
Cardboard Box Realtor
 
LoathsomePete's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Hobb's End
Posts: 7,630
Default



The best way to do it now is to copy the characters in the Youtube URL after the "=".

In the case of my video the characters are: CNSaurw6E_Q

So enter in the tags like you normally would, but just use the characters after the equal sign instead.
LoathsomePete is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2010, 01:09 PM   #6 (permalink)
Atchin' Akai
 
right-track's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Unamerica
Posts: 8,696
Default

Snooze...yer lose.
right-track is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2010, 01:12 PM   #7 (permalink)
Cardboard Box Realtor
 
LoathsomePete's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Hobb's End
Posts: 7,630
Default

Ain't my fault! AT&T's Internet service has been extra slow today.
LoathsomePete is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2010, 02:11 PM   #8 (permalink)
Partying on the inside
 
Freebase Dali's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 5,329
Default

Here's to reiteration:

Freebase Dali is offline   Reply With Quote
Old 08-25-2010, 09:02 PM   #9 (permalink)
Model Worker
 
Gavin B.'s Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 1,238
Default

Thanks for all you help my fellow music banterers. Problem solved.

I'm eternally grateful and I'll return the favor in kind. If you need to get somebody wacked for no charge, text me.
Gavin B. is offline   Reply With Quote
Old 08-25-2010, 09:15 PM   #10 (permalink)
Seemingly Silenced
 
crash_override's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Everett, WA
Posts: 2,308
Default

Quote:
Originally Posted by Freebase Dali View Post
Here's to reiteration:

Ok, can somebody go over this again... I'm still lost.

No seriously though, what browser is that you're using?
__________________
My MB music journal

Quote:
Originally Posted by OBEY
"Never trust your own eyes, believe what you are told".
crash_override is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads



© 2003-2019 Advameg, Inc.

SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.