Music Banter

Go Back   Music Banter > Artists Corner > Stereo & Production Equipment
Register Blogging Search Today's Posts Mark Forums Read
Welcome to Music Banter Forum! Make sure to register - it's free and very quick! You have to register before you can post and participate in our discussions with over 70,000 other registered members. After you create your free account, you will be able to customize many options, you will have the full access to over 1,100,000 posts.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-05-2008, 04:37 PM   #1 (permalink)
Groupie
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1
Question Yamaha Monitors Interference...

I have a fairly simple setup for recording, with some Yamaha HS50M's for playback, anything can be plugged in and no noise...but once the computer itself is plugged in for power, in any outlet in the room as well as the surge protector...all hell breaks loose and i get electronic interference coming through the speakers...i know that my 1/4" cables leading to the audio interface arent great, but other than that I can't see what the problem could be...anyone know? Thank you for your time.
Ruckus1 is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2008, 10:16 PM   #2 (permalink)
Groupie
 
Join Date: Nov 2008
Location: midwest U.S.A.
Posts: 9
Default

Go to the settings for your sound card and check the latency setting.It may be set too high causing a high frequency hum.
SimonBarSinister is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads



© 2003-2021 Advameg, Inc.